Studerende

På Midtbyens Botilbud har vi løbende elever fra henholdsvis Social- & Sundhedshjælper og Social- & Sundhedsassistent uddannelserne samt pædagoguddannelsen. 

Vi har mulighed for at tage 2 elever fra begge uddannelser, så vi glæder os til at høre fra netop dig, hvis du er interesseret i et praktikforløb!

Pr. februar 2021 tilbyder vi også praktilforløb til pædagogstuderende. Hvis du er pædagogstuderende og interesseret i et praktikforløb, så kan du læse Midtbyens praktikbeskrivelse her.

Den studerendes erfaring

"Midtbyens botilbud er et botilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. De fleste borgere er meget selvhjulpne, men har brug for støtte og guidning, til at komme igennem hverdagen og klare basale ting. Der er god mulighed for at skabe sig en relation til beboerne og lave ting sammen med dem. Generelt kunne beboerne på stedet meget mere end jeg forventede da jeg startede.

Som praktiksted får man mulighed for at prøve sig selv af, og udvikle sig som pædagog, de ansatte på stedet, er nemlig meget gode, til at give plads, til at man kan prøve forskellige ting. De viser tillid til den studerende og er ikke bange for at give den studerende ansvar. Generelt kommer man til at indgå i et team, med nogle søde og hjælpsomme mennesker, som hjælper en godt på vej og støtter en og som er gode til at lære fra sig."

Martin, Studerende Midtbyen Botilbud